Šapić džipove ne gasi: Vozi o trošku Novobeograđana!?

1
3754

U laži su kratke noge! Kod Aleksandra Šapića, predsednika opštine Novi Beograd  – još kraće!

Ilustracija: Srbija Danas

Portal Embargo se izvinjava brojnim našim pratiocima na internetu zbog nedavno objavljene nepotpune informacije!?

Naime, objavili smo da je Aleksandar Šapić samom sebi iznajmio džip BMW X5, odnosno rentirao ga opštini da bi se u njemu vozio predsednik, odnosno on! Međutim, Šapić, poštovani građani Beograda, a posebno Novog Beograda – je  sa opštinom sklopio ugovor o korišćenju  ne jednog nego dva svoja automobila: još jednog džipa, Tojotu Rava4! Da, dobro ste pročitali: Šapić je opštini u kojoj je predsednik „ujarmio“ dva svoja džipa!

Pa gde to još ima osim u nekoj  zemlji dembeliji i izgleda u pojedinim opštinama u Srbiji u kojoj su na vlasti samoproklamovani licemeri:

-Činjenica je, da samo po sebi iznajmljivanje automobila opštini nije  prekršaj i sa te strane ovo je ok – kaže za Embargo sagovornik iz opštine Novi Beograd. – Ali, kad se začeprkaju motivi toga čina, onda se vidi stvarni cilj kreatora ( predsednika)  ove mućke? Kakav je to način, da predsednik svoja dva lična džipa ustupa opštini na korišćenje, odnosno da bi ih on opet koristio!? Zašto je to uradio?

Kada je portal Embargo objavio prvu informaciju da je opštini iznajmio svoj džip BMW X5 – šokirani i već poslovično paranoični  predsednik opštine Novi Beograd je tim povodom u zvaničnoj izjavi dnevnim novinama Informer jasno i glasno sve demantovao rečima, kako je jedini predsednik opštine u Srbiji koji svoj privatni automobil koristi kao službeni, tvrdeći da ne postoji ugovor sa opštinom o iznajmljivanju svog automobila?!

E, pa gospodine Šapiću – uhvaćeni ste „sa rukama u tegli meda“! Ali, mi nismo vi, pa ćemo vam odgovoriti kako dolikuje:  VI NE GOVORITE ISTINU!!! KAKO ĆE VAM VIŠE IKO VEROVATI, KAD NAS „RADITE NA SITNO“?!

Da Vas podsetimo:  EXPO 2027 = Skok u bunar
Zašto je nedavno kupljena škoda oktavija?

Opština Novi Beograd u svom voznom parku ima dvadesetak automobila. Među njima su i oni luksuzniji, poput škode oktavije i opela. Pre nekoliko meseci, opština je kupila novu škodu oktaviju! Ali, ni ona nije po meri predsednika Šapića, pa je morao da „samom sebi iznajmi“ svoje džipove! Da se u njima vozi dan i noć,ali službeno – kao predsednik opštine… Nema šta. Široko. Moglo mu se do sada

Zašto je Šapić uradio ovaj marifetluk? Odgovor je jasan:  kako se radi o džipovima velikim potrošačima goriva, Šapić je smislio ( mada verujemo da je to ideja nekog od saradnika) kako da i dalje koristi svoje džipove a da ne mora iz svog džepa da plaća gorivo! Da ih lepo iznajmi opštini i nastavi da ih koristi, ali sada da u njih sipa gorivo na račun opštinske kase. On ta vozila koristi 24 sata I ima na raspolaganju vozača! Bolje mu je  nego da lično vozi svoj auto. Tako se, eto –  „drpa“ od  poreskih obveznika Novog Beograda…

-U ugovoru sa opštinom stoji da on snosi troškove pranja i održavanja vozila, a samo opština plaća gorivo – dodaje sagovornik.

– E, to je razlog zbog čega je sve to uradio. Da se vozika do mile volje, ali o trošku svojih sugrađana, koje inače toliko voli i poštuje..

Portal Embargo ima pouzdane dokaze kako predsednik opštine Novi Beograd koristi džipove koje je sam sebi iznajmio? Umesto da putne naloge redovno ispisuje sa preciznim podacima  dnevnih tura, on samo upisuje jednu reč –  lokal? Šta to znači? Putni  nalozi napisani bez tih osnovnih  podatak – su nepotpuni i nerelevantni! I za to se odgovara.

Ali su zato stvarni njegovi troškovi goriva koji su u prošloj godini bili oko 600.000 dinara?! Gde se vozikao za tolike opštinske pare? Jel u lokalu, kako je stalno upisivao?

Šta reći, osim ponoviti isto:  bruka i sramota bahatog predsednika opštine Novi  Beograd.

E.E.

embargo.rs

1 KOMENTAR

  1. Za sve mahinacije sa građevinskim zemljištem, lokacijama (Avramčić, „linijski“ svinjci u Goce Delčeva, MEGATREND I stambena zgada prekoputa, …) pitati: Stamenković Zorana-večitog sekretara I vernog slugu svih komunističkih režima, Nadu Petković ristivojević-sekretara u vreme vladavine žute frakcije komunističke bande a sadašnjeg zamenika republičkog javnog pravobranioca, BITANGU željka ožegovića, bivšeg predsednika ŽUTE FRAKCIJE KOMUNISTIČKE BANDE, Gordanu Pop Lazić i ostale čelnike opštine, Leković Mariju-Načelnicu Odeljenja za građevinske poslove, Načelnika Odeljenja za inspekcije poslove, Jovanović Dragomira, dipl. građ. inž.-šefa građevinske inspekcije, Bogojević Vladimira, dipl. inž. arh.- bivšeg šefa građevinske inspekcije, adv. Batinu Miloša, Veru Rovčanin, adv. Milinović Momira-svi bivši Načelnici Odeljenja za građevinske poslove, Gvardiol Ljiljanju-bivši Načelnik Odeljenja za inspekcijske poslove, Načelnika Odeljenja za izvršenje, Načelnika Odeljenja za imovinsko pravne poslove, opštinskog pravobranioca, … ostala lica naći u Informatoru o radu opštine Novi Beograd … za par minuta se svi uvežu i pravac Zabela, na čelu sa dr GANGULOM BALVANOM NAMBIJOM !!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime