SPOKOJNO USTAŠKO POČIVALIŠTE

0
88
slika: https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/splitske-antife-zgrozene-hdz-na-mirogoju-zeli-urediti-memorijalno-ustasko-groblje/

Baš nekako kada nemački zeleni („ekolozi“) postadoše bitan činilac u novom „semaforu“, pokrenuše hrvatski domoljubi u Saboru inicijativu za uređenje ustaškog dela Mirogoja (ime najpoznatijeg zagrebačkog groblja), da se ne stide pred turistima!

Mirogoj je večna kuća brojnih pokojnika kojima se zagrepčani ponose, jer su za života svojim delima to zaslužili, a poznato je da turisti koji planski posećuju prestonice obavezno posete i centralno gradsko groblje. Tu najčešće upoznavaju istoriju prestonice i znamenite lipnosti, pa tek potom odluče da posete poneki muzej, da upotpune stečenu sliku!

Taj Mirogoj je dugo skrivao ustaško groblje u sebi, ono što su punili ranjenici koji su stizali iz Krajine i Bosne tokom postojanja NDH, gde su dični hrvatski sinovi širili „hrvatsku uljudbu“ nožom i križom u srpskim krajevima, pa dopremljeni u Zagreb da leče rane neprebolne!

Humani hrvatski komunisti, posle srpske pobede nad klerofašistima, nisu dozvolili da se to groblje izmesti negde u nedođiju, da mu se za trag ni nezna, već su ga ostavili za vreme „vaskrsa hrvatske domovine“, kada stigne demokratija iz EU i NATO, doduše zapuštenog i neuređenog jer su imali preča posla, uređivali su Jugoslaviju od „velikosrpskog taloga“! Pritom su kroatokomunisti ostavili neuređeno i dečije groblje, u kom počivaju Srpčad sa Kozare pomrla u zaraznoj bolnici gde ih je smestila Dijana Švabica, pošto ih je nekako otela iz ustaških dečijih logora, tog jedinstvenog obeležja hrvatskog klerofašizma!

Eto, napokon će groblje hrvatskih domoljubnih predšasnika (preteče) biti sređeno, da se potomci ne stide kad turisti dođu da ga obiđu, možda i poneko među njima da položi cveće svojim pretcima, pošto su mnogi pobegli u maju 1945. pred divljim partizanima, koji su nezadrživo napredovali sve do Blajburga, gde danas gordo stoji spomenik hrvatskoj antikomunističkoj vojsci, kako to uporno lažu novokomponovani evropski povijestni revizori!

Da Vas podsetimo:  ORDEN NIKOLE TESLE ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA

U Saboru su skoro pa jednoglasno odlučili da za pomrle ustaše ima da se nađe para, doduše za nevinu srpsku pomrlu dečicu nema para, pa će njihovo groblje na Mirogoju i nadalje biti ruglo, ali srećom tamo turisti iz „europske porodice srećnih naroda“ i ne dolaze, pa to su samo srpska dečica, iako na skromnom obilježju iz pedesetih godina prošlog veka ne piše da su srpska, taman posla da se kalja bajka o „bratstvu–jedinstvu“, ili ne daj Bože da se kaže da dragi nadbiskup Stepinac nije dozvolio da se tim malim bolesnicima šalje mleko sa farme nadbiskupske, ono je išlo za drage hrvatske ranjenike, da se oni okrepe, a ne ti mali šizmatici!

U današnjoj „srećnoj porodici europskih naroda“, potpuno je u redu da se uređuju groblja „boraca protiv komunističke pošasti“, kako se moderno nazivaju fašistički zločinci, dok se uklanjaju spomenici sovjetskim oslobodiocima, koji su jelte sobom doneli i taj strašni komunizam u našu dragu katoličku sredinu, koja ih nije želela, ali je oni nisu ni pitali za dozvolu da zgaze naciste i fašiste, koji su činili zločine po njihovoj Otadžbini, pa bili opravdano kažnjeni!

Eto, u našoj dragoj hrvatskoj domovini, prvi su u Europi počeli sa tim modernim ekološkim radnjama, pa su već devedesetih godina prošlog veka porušili više od 3500 antifašističkih spomenika, najviše u Srpskoj Krajini gde su i živeli ti antifašisti, koji su jelte sasvim „samovoljno“ otišli iz naše mile domovine, uz malu pomoć dragog NATO i hrvatske vojnice pod crnim batjacima, uz dragi domoljubni pozdrav – ZDS (Za dom spremni!), koji hrvatska mladež tako rado kliče na svojim feštama, a naročito na stadionima!

Da Vas podsetimo:  Nije li Komšić preko podgoričke „Pobjede“ pozvao na rušenje ustavnog poretka BiH?

Stoga i ne čudi da nema para za uređenje groblja pomrle srpske dečice sa Kozare, pa recesija je, ta prokleta korona je ozbiljno ugrozila državne prihode.

Napisao Vladimir FROLOV

https://srpskistav.com/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime