Vučić i večita vlast u sedam koraka

2
655

Suštinski prvo se obračunao sa unutrašnjim neprijateljima, a pošto nije mogao kao Tito i sa spoljnim njima se uvlači i šlihta.

protesti5d www.nspm.rsPrvo je krenuo da hapsi one koji su ga pljuvali na Fejsbuku. Svaki dan je bio novi uhapšeni koji je pričao šta i kako SNS radi. Nije bilo bitno samo da njega neko proziva nego i njegove lokalne odbornike, poslanike, simpatizere i bilo šta vezano za SS stranku

Drugo je krenuo da smenjuje urednike i novinare po svim medijima koji su ga kritikovali. TV, radio, novine… Sve do poslednjeg je smenjivao i postavljao svoje poslušne agitatore. Na TV ili štampanim medijima ne samo da se ne može videti šta Vučić radi nego ni o njegovom bratu kojem je dao nezvaničnu vlast i kontrolu javnih i privatnih firmi. Neki čak kažu u Tabloidu da je povezan sa narkoticima, uostalom sve je detaljno opisao Saša Radulović u tužbi koju nijedan medij nije smeo da prenese. Bujošević urednik RTS-a je na početku Vučićeve bio Žuti kadar, ali po rečima anonimnih izvora zamasonio se i trenutno pomaže Vučiću u održavanju medijske cenzure i neprenošenja svakodnevnih masovnih protesta.

Treće krenuo je da čisti nemilosrdno opoziciju. Nasilno je smenjivao sve lokalne vlasti uz pretnje batine, ucene ili retko pare i postavljao svuda SNS. Ko god je hteo iz lokala da mu se pridruži je asimilovao u stranku , cele odbore, cele stranke, ko nije isteravao je na ulicu i uništavao. Lokalna vlast mu je bila potrebna da bi lokalni RIK na miru krao i nameštao njemu izbore

Četvrto krenuo je maksimalno da se šlihta svojim šefovima jer bez njih i njihovih para ne može ni da vlada a plus njih ne može da smeni niti zastraši. Šlihtao se Merkelovoj, ljudima koji su naređivali i podržavali bombardovanje Srbije, zatim Šrederu, Mekejnu, Davenportu , Bleru, Blumbergu čak pred Klintonom puzao i poklonio 20 miliona evra naših para za kampanju. Ulizao se i američkom ambasadoru koji je na kraju i blagosiljao njegovu krađu izbora

Da Vas podsetimo:  Sini jarko sunce sa Malog Šengena

Peto, kada je očistio zemlju sa unutrašnjim neprijateljima, tripuje da je Tito, onda je na miru krenuo sa krađom oko milion glasova. Međutim za razliku od prethodnih svih pokradenih i nameštenih izbora od 1989. godine do sada, ovi izborni rezultati su ne namešteni nego izmišljeni. Vučića su za predsednika bukvalno postavili četiri privatna lica, a to su dve „istraživačke kuće“ CESID i IPSOS, i dva njegova medija koja su za vreme kampanje glumili lažnu opoziciju N1 i Kurir. Te privatne četiri firme su njemu već sat vremena nakon završetka izbora izmislile i objavile rezultat pobede. Glasački listići čak nisu ni namešteni ni objavljivani, svo nameštanje je obavljeno uživo preko TV-a. Nešto kao izmišljeni ratovi na CNN-u devedesetih godina.

Šesto, pošto mu je bilo malo da prosto izmisli i pokrade izbore (koji su očigledno prošli uzpodršku lažne opozicije Jankovića, Šešelja, Radulovića, Čanka i Belog) on je organizovao dalje ismevanje birača i naroda tako što je opet na njegovoj N1 organizovao proveravanje džakova sa listićima i u njima je namerno stavio nekoliko lažnih i neipsravnih listića da pokaže svima kako može da to radi i da mu niko ništa ne može.

Sedmo, opozicija urnisana, uništena i na kolenima je samo glumila opoziciju tokom cele predizborne kampanje. A da pozorište Vučić bude uverljivije iznajmljivao je i tzv. slobodne intelektualce da ga pljuju po internetu i društvenim mrežama. Kao Fajgelja, Maćićku i naravno njegov lični izum Beli. Koji kad su počeli masovni protesti protiv diktatora Beli ih je sabotirao i pozivao da se ne izađe na ulice. Kad je video da ga niko ne j*be dva posto preokrenuo je priču i da opet dobije kredibilitet podržao proteste, naravno nevoljno. Cela opozicija je petokolonaška koja je glumila tu svoju ulogu baš kao i N1 ili Kurir da ne bi neko zaista preuzeo tu poziciju i društveni apsekt delovanja. Jer izdajnici i Vučićevi agenti i lažni profili kao Janković ili N1 (masonsko CIA televizija) su dobivši kredibilitet kritičara u ključnom trenutku stali uz Vučića i njegovog izmišljenog rezultata. To je ceo cilj i smisao privatnih kompanija, privatnih medija i privatne opozicije. Ortački tajni dogovori na štetu javnosti i većine.

Da Vas podsetimo:  Mislili ste da se krompir vadi iz zemlje? U Guči se bere sa drveta

I konačno pošto iza svega stoji Vučić i njegova manija za dahtanjem na TV-u kao i bolesna želja za apsolutnom vlašću ne bi čudilo i da baš on u kooperaciji sa lažnom opozicijom organizuje sve ove proteste. Možda jedina dobra stvar izbora je što je Beli pokazao svoje pravo lice a to je da je razmaženi nadobudni klinac prepumpanog ega, koji ne može više da se naduvava pa počinje da puca. Bukvalno na mitingu i prenosno u psihičkom smislu.

Đorđe Štefan

2 KOMENTARA

  1. Аутор је заборавио да наведе да је и сам Вучићев човек, подметнут на овом порталу само да би оставио лажан утисак како ипак постоји и неко ко је заиста наизглед искрено, а у ствари лажно против Вучића.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime