Srbija protiv antiraketnog štita

0
1494

i1Potpuno je neshvatljivo zbog čega Rusija protestuje protiv američkih sistema protivraketne odbrane (PRO) koji se razmeštaju u Evropi. Amerikanci su već toliko puta objasnili Rusima da taj sistem nije usmeren protiv njih, da se može samo slegnuti ramenima. Ne veruju i gotovo. Iako postoje očigledne činjenice. Cela Evropa se plaši agresije od strane Irana. Upravo protiv Persijanaca je i usmerena američka PRO. Amerikanci ne mogu ostaviti Evropljane u nevolji i zbog toga preduzimaju užurbane mere. Ovde treba razjasniti zbog čega su Persijanci tako opasni.

Da počnemo od toga da u Iranu ne vole seksualne izvraćenike. Već to dovoljno govori o nerazvijenosti i agresivnosti te nacije. Persijanci su došli do toga da kod njih nema ni jednog gej kluba, lezbejke nisu zaživele kao podvrsta seksualne kulture, a prostitucija je sramotno niskog nivoa. Malobrojne prostitutke se maskiraju kao ugledne žene i ničim ne pokazuju svoje poročne strasti.

Već samo od toga svakom prosvećenom Eropljaninu postaje jasno da od Teherana može svašta očekivati. U Vašingtonu, na primer, očekuju da Persijanci pripreme atomsku bombu. Tamo se uopšte ne uzbuđuju što već čitava hrpa država ima nezakonito nuklearno oružje. Na primer, Izrael ili Pakistan. Imaju, pa, šta. Šta da se radi. A pojava takve igračke u rukama ajatolaha preti da postane noćna mora Amerike. Zato što se ajatolasi ne samo loše odnose prema seksualnim izvraćenicima, nego se loše odnose i prema Americi. Ali kakve to ima veze sa Evropom? – upitaće neki neupućen čovek. Uprkos činjenici što ajatolasi svoju bombu ne mogu dobaciti do Amerike pa će zato napasti američke prijatelje u Evropi. Reklo bi se, i detetu je jasno.

Ali ajatolasi nemaju nikakvu atomsku bombu i oni su pred svima obećali da je neće praviti – kaže onaj što ne shvata. Na to će se SAD samo osmehnuti i prećutati. Zato što je nezgodno upirati prstom na Izrael koji nikad nije priznao da pravi takve komade ali za 200 zna svako dete. Međutim, vi ćete shvatiti osmeh. Kao, reči rečima, a dela delima. Zato se Poljaci, na primer, veoma plaše iranskog napada i zamolili su SAD da što je moguće brže kod njih izgrade bazu PRO.

Da Vas podsetimo:  Slom srpske nacionalne svesti

Jasno je da agresivni Rusi ne veruju u opasnost za Evropu od strane Persijanaca i misle da se PRO gradi isključivo protiv njih. Glupost Rusa je odavno poznata. Oni, na primer, nikako da shvate da se približavanje NATO armije njihovim granicama može smatrati tamo kao pojava goluba mira. Golub mira savija gnezdo kod njih na granici i zbog toga se treba samo radovati. No, Rusi se ne raduju i celoj Evropi prete agresijom. Istina, prete ćuteći, u svojstvenom im maniru. Pritajili su se ali su njihove namere svima jasne. Zato niko ne veruje u njihove predloge o stvaranju nekakvog sistema evropske bezbednosti i u druge gluposti. Najvažnije za Evropljane danas je da se ograde od Persijanaca zidom protivraketne odbrane i da na ruskim granicama sviju gnezdo mira.

Zbog toga su zbunjujući pozivi koji se distribuiraju po Srbiji da se podrže Rusi i da se istupi protiv tog sistema. Kao da 1999. godina Srbe ničemu nije naučila. Jer je tada bilo jasno prodemonstrirano ko je gazda u kući i u kom grmu leži zec. Ako vam je rečeno da se bojite, onda znači da treba da se bojite. A ne prizivati nekakav balkanski sistem bezbednosti. To ne ulazi u planove NATO pakta. Kao što je to nekada rekao DŽimi Šej: “Srpski vojnik je veoma dobar vojnik, njega je teško ubijati”. Veoma dobar srpski vojnik još će zatrebati generalima iz NATO. A sad je potrebno preduzimati mere protiv malokalibarske Srpske narodne partije na čelu sa Nenadom Popovićem, koja poziva da se okupe snage protiv zaštitnika slobode i demokratije – sistema PRO. A to već može biti po raznome. Danas je partija mala, a sutra velika. Kada je Vladimir Uljanov došao na vlast u Rusiji, njegova partija je takođe bila mala. A potom je tako počelo…

Da Vas podsetimo:  AMERIKANAC POSETIO SELO KOD PIROTA: Oduševljen peglanom kobasicom i seoskom lepotom!

Dobro bi bilo da se uvedu sankcijske liste. Mogu se nazvati, na primer, “Spiskovi Popovića” i u njih upisivati sve one koji su zucnuli protiv PRO. I shodno tome, zabraniti im ulazak u SAD. Kažu da je to veoma efikasno. Pored toga, postoji mnoštvo drugih demokratskih procedura, od organizovanog progona, do atentata. Ipak se Srbija sprema da postane deo civilizovane Evrope i vreme joj je da zavodi red u sopstvenim redovima.

U svakom slučaju očekujemo da Srpsku narodnu partiju neće ostaviti bez pažnje. Ona ne bi trebala poput boljševika da se iznenada razraste.

Dmitrij Sedov

FSK

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime