Duhovno i moralno stanje ovog naroda se vidi kroz tri predstave: Egzit, Guča i Gej parada

6
729

“Danas su greh uveli u modu… Ali gore je od svega, što su današnji ljudi, bez izuzetka fascinirani grehom, i videći da neko ne sleduje duhu vremena, da ne greši, da ima kapljicu poštovanja – nazivaju ga zaostalim, retrogradnim. Takve ljude uznemirava, što neko ne greši. Oni smatraju greh progresom. A to je gore od svega… Ali oni opravdavaju ono što nema opravdanja i pevaju pesmu grehu. A smatrati greh progresom i govoriti da je moralnost odživela svoj vek – to je osim svega ostalog, najstrašnija hula na Duha Svetoga… Ako čovek ne živi na svetovni način, onda grešnici od njega prave predmet podsmeha.“ starac Pajsije Svetogorac

Ekumenista Porfirije svojim prisustvom na Egzitu dao podršku grehu – Foto: Tviter

Danas pali i grešni Srbi smatraju poremećenim čoveka ko ne sledi tok vremena, ko se trudi da ne greši, ko je pobožan. Greh drže za napredak (sodomiju, blud, razvrat…) a ono što je moralno smatraju nazadnim (Svetosavlje). Većina Srba su pretvoreni u bezličnu masu bez vrednosti, bez identiteta, bez dostojanstva i bez časti. Zapad je uspeo preko mejnstrim medija, mašinerija za promenu svesti, da oduzme Srbima slobodu datu im od Gospoda i pretvari ih u robove greha i palog sveta. Sveti Justin Ćelijski još pre pedeset-šezdeset godina zavapio je Srbima upozoravajući ih na stranputicu kojom su krenuli: “Srbi krenuli za Evropom, za kulturom, za modom. Gle, kako je tužna zemlja Srbija, kako je mrak popao zemlju Srbiju. Kakva tmina! Kakva pomrčina! Gde su Srbi? Mnogo je bivših Srba, a pravih Srba, avaj, kako malo…’’ .

Oni što ni u najcrnjim snovima nismo mogli sanjati, postalo je surova stvarnost Srbskog naroda. Današnji brend Srbije, kako se kaže modernim svetskim rečnikom, ili kako bi naš narod rekao, ono što sa ponosom predstavljamo, a što pokazuje moralno i duhovno stanje ovog naroda su tri satanističke predstave: Egzit, Guča i Gej parada. One vrši promociju života nedostojnog čoveka, odnosno odricanje od sebe, svojih predaka, svoje kulture, svoje tradicije i vode na put beznađa i totalne propasti. Svaka od ovih predstava je dovoljna za propast ove države i ovog naroda jer predstavlja otvoreno odricanja od onog od koga sve potiče i kome se sve vraća, našeg Gospoda.

Da Vas podsetimo:  Eskobar: Očekujem dogovor Beograda i Prištine narednih dana
Tanjug / Jaroslav Pap

Egzit promoviše lažnu slobodu mladih kroz muziku. To je mesto gde se promoviše sve ono što je suprotno pravoj slobodi, odnosno pokazuje ropstvo grehu i tvorcu greha satani. Festival koji se odlikuje: rekordnim prodajama droge i konzumiranjem, masovnim orgijanjima, silovanjima…

Guča- Foto:Profimedia

Sabor u Guči promoviše kao nekakvu tradiciju Srba kroz muziku, jela i običaje. U stvari to nema nikakve veze sa Srbima, osim što se može videti neki ljudi u narodnoj nošnji. To je mesto pijanstva, razvrata, bluda i jedina razlika sa Egzitom (pored muzike) je što se na Egzitu više šmrče, a u Guči se više loče.

Gej parada promoviše seksualnu revoluciju, kroz koju se nameće sodomija i sve druge gadosti koje idu uz nju kao ”normalna” stvar. To je teror šačice nastranih, nad većinom normalnih porodičnih ljudi.

Cilj ovih predstava je uništenje hrišćanske porodice i to preko otuđenja naše omladine. Kroz navedene satanističke predstave mladi Srbi uče se životu bez budućnosti i smisla, zadovoljavanju najnižih životinjskih nagona i strasti, nasilju, pohlepi, razvratu, egoizmu… Tako dobijamo omladinu pomračenog uma, sebične pojedince koji imaju jedini cilj u životu zadovoljiti sebe ne gledajući na potrebe bližnjih.

Najteže od svega pada što se sve ovo finansira iz budžeta, odnosno svi dajemo pare za promociju satanizma i tako saučestvujemo u tom zločinu. Umesto da je vlast u Srbiji zakonski ustrojila borbu protiv svega što podstiče razvrat, nasilje i nemoral u društvu, ona je ozakonila antihrišćanske gadosti i tako je nas hrišćane stavila van zakona. Po nalogu Zapada evrounijatska kolonijalna uprava planski radi na uništenje duhovnog i nacionalnog temelja ove države Svetosavlja, umesto njega nameće novi temelj sačinjen od zapadne antikulture, a sve sa ciljem stvaranja naroda koji će prihvatiti novog gazdu antihrista.

Da Vas podsetimo:  Ruski patrijarh: Pokušavaju da zbrišu Rusiju sa lica zemlje - to se neće desiti

Srbiji nema spasa, ako sebe ne bude gradila na temelju Svetosavske tradicija. Mi treba da se ponosimo onim što smo zaista, a to je sa našim Svetosavljem i to treba da pokažemo svetu. Ne treba da nudimo ono što svet ima u izobilju greh, blud, lakomstvo, pijanstvo, narkomaniju i sodomiju. Nekada smo imali Srbiju koju je poštovao ceo svet, zbog njene moralne lepote i zdravlja. Danas umesto časne i poštene Srbije kojoj se svet divio, imamo nakaznu tvorevinu koju oblikuju svetski moćnici uz pomoć srbskih izroda, duhovne i svetovne vlasti, koju svet prezire jer podseća na ostarelu bludnicu koja se svima nudi, a koju niko neće.

Protiv onih koji traže da zaboravimo svoju prošlost, svoje vrednosti, a prihvatimo njihovo viđenje naše prošlosti, njihove običaje i navike, da postanemo kao oni sluge satanine, treba se boriti hrabro i odlučno kao Hristov vojnik ili kako kaže blaženi arh.Averkije Džordanvilski: “Naš glavni zadatak u ovom zlom vremenu lažljive bestidnosti je da ostanemo potpuno verni i odani pravoj istini Jevanđelja i prema Tvorcu našeg spasenja Hristu, Životodavcu, Koji je ustao treći dan iz groba, Pobednika smrti i pakla“.

Spremimo se za žrtve jer istinski hrišćani kroz celu istoriju Crkve, sledili su primer Samoga Gospoda Isusa Hrista i Njegovih Svetih Apostola i uvek osuđivali zlo i borili se protiv njega, po cenu najvećih žrtava, pa čak i samog života. Đubre u vidu ove tri satanističke predstave stiglo nam je sa Zapada i zato poslušajmo svetog Nikolaja Žičkog: “Vratimo se od zapadne stranputice ka istočnome putu, jer je na ovom putu spasenje. Samo požurimo dok naš poslednji dan na zemlji nije utonuo u mrak zapada“.

Učinimo što do nas stoji, ostalo će Gospod dati!

Da Vas podsetimo:  Beograd i Priština NISU ODBILI tzv. nemačko-francuski predlog

Rab Božiji Goran Živković

IZVOR: Borba za istinu

6 KOMENTARA

 1. Патријарх Порфирије није био на Егзиту самим тим и није могао дати никакву подршку. Ширите дезинформација са псеудо – зилотских сајтова.

  • Дао је подршку итекако, једино се надам да није шмркао. Шта и да јесте и он је обичан човек, екумениста. Светлосним годинама далеко од часних српских Патријараха.

 2. Nije to nikakav zapadni put to je poremecen sustem vrednisti koji uzima sa zapada ono sto je lose subkultura, surogat emancipacije,
  Imitacija trendovskog nacina zivota tj vid malogradjanstine. S druge strane na istoku nema nista novo tamo je slicna stvar.
  Spas je u obrazivanosti pojedinca koji ce mici da razluci sta je kvalitetno i da prihvati a sta nije.

 3. Nije to nikakav zapadni put to je poremecen sustem vrednisti koji uzima sa zapada ono sto je lose subkultura, surogat emancipacije,
  Imitacija trendovskog nacina zivota tj vid malogradjanstine. S druge strane na istoku nema nista novo tamo je slicna stvar.

  • Upravo tako.
   Padamo već 120 godina.
   Bečki i pariski učenici su nam došli glave…
   Hteli smo „modernizaciju“ Zapad u Srbiji, a dobili smo uništenje države i naroda.

   Ako ovako nastavimo za 20 godina, nestajemo kao narod.
   SPC je jedina snaga, koja može da vrati srpstvo na ispravni put – na Svetosavlje!

   „Данас нама кажу, деци овог века,
   Да смо недостојни историје наше,
   Да нас захватила западњачка река,
   И да нам се душе опасности плаше.

   Добра земљо моја, лажу! Ко те воли
   Данас, тај те воли, јер зна да си мати,
   Јер пре нас ни поља ни кршеви голи,
   Не могаше ником свесну љубав дати!“

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime